🌱 Jak může catering podpořit ESG cíle tvojí firmy?
Zajímá tě, jak může firemní catering podpořit ESG cíle a být zároveň chutný, zdravý a přístupný pro všechny? Přijď na interaktivní workshop, který pořádá ProVeg Česko ve spolupráci s Impact Hubem Praha.
📅 Úterý 24. června od 13:00
📍 Impact Hub Praha
🥐 Občerstvení zajišťuje Cakelíř – a že bude co ochutnávat!
Co tě čeká?
Workshop, který propojí data, chuť i inspiraci do praxe. Ukážeme si, proč je rostlinný catering chytrou volbou nejen pro planetu, ale i pro naše kolegy*ně. A hlavně – že ESG může chutnat fakt dobře!
💡 Témata:
- Jak výběr cateringu ovlivňuje uhlíkovou stopu a využití zdrojů
- Proč je důležité myslet i na pohodu a zdraví týmu
- Jak může být catering inkluzivní – pro vegany, vegetariány, flexitariány i lidi s intolerancemi či náboženským stravováním
Harmonogram akce:
13:00 – Začátek
13:15 – První část workshopu
14:00 – Pauza a lehké občerstvení
14:15 – Druhá část workshopu
15:00 – Networking, občerstvení a tour Impact Hubem
🔍 Workshop je určený hlavně pro:
ESG manažer*ky, HR, office & event manažer*ky a všechny, kdo chtějí jídlem posunout firemní udržitelnost na vyšší level.